Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 19:27

پيتزا ميگو

پيتزا  ميگو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

مايه‌ خمير 5 گرم

شكر 10 گرم

آب ولرم 125 میلی لیتر

روغن مایع  2 قاشق سوپخوری

نمك به ميزان لازم

آردسفيد به ميزان لازم

سس گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

پنير موزارلای رنده كرده 250 گرم

پنير گودای رنده كرده  50 گرم

كلم براکلی بخارپز كرده 100 گرم

ميگوی ريز تميز كرده  250 گرم

گوجه‌فرنگی گيلاسی 10 عدد

ماهنامه آشپزباشی - کیان رنجبر

ابتدا مايه خمير، شكر و آب ولرم را مخلوط كنيد. آن‌گاه به مدت 5 دقيقه در محیطی گرم بگذاريد تا مایه خمير عمل آيد.

سپس روغن، مايه خمير عمل آمده و نمك را در كاسه مناسبی بريزيد و آرد را كم كم بيفزائيد تا خمير لطیفی حاصل شود.

خمير را روی سطح ميز كار انتقال دهيد، کمی آرد بپاشيد، ورز دادن را ادامه دهيد تا كاملا يك‌دست شود.

اينك خمير را در كاسه ‌چربكرده قرار دهيد، روی كاسه را بپوشانيد و در جای مناسبی به مدت يك ساعت قرار دهيد تا حجمش دوبرابر شود.

آن‌گاه مقداری از خمير برداشته روی سطح كار آرد پاشيده به شكل دايره باز كنيد و در سینی مخصوص قرار دهيد حالا روی خمير قدری سس گوجه‌فرنگی بماليد.

سپس نیمی از پنيرها را روی خمير بريزيد و روی آن براکلی، ميگو و گوجه گيلاسی را قرار دهيد. اكنون باقيمانده پنيرها را رويش بريزيد و به مدت تقریبی 20 دقيقه در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتيگراد آن را بپزيد.

يادآوری 1: در هنگام ورز دادن، نچسبيدن خمير به انگشتان شما نشانه آماده شدن خمير است.

يادآوری 2: اگر به هر دلیلی خمير مدت زمان بيشتری استراحت كرد با انتقال آن به يخچال از بيشتر شدن حجمش جلوگيری كنيد.

برچسب ها: غذای دریاییانواع پیتزاآشپزباشیکیان رنجبرپیتزا دریاییپیتزا میگو تعداد بازديد: 1454 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است