Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 اسفند 1402 - 14:17

پیتزا اسفناج

پیتزا اسفناج

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 1 عدد

خمیر پیتزا 150 گرم

سس پیتزا 2 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا رنده کرده 100 گرم

پنیر گودا   100 گرم

اسفناج بخارپز 200 گرم

گوجه‌فرنگی حلقه‌ای خرد کرده 3 عدد

فلفل دلمه‌ای خرد کرده  یک‌سوم پیمانه

قارچ ورقه‌ای خرد کرده  100 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر پهن کنید. آن‌گاه در قالب پیتزا قرار دهید. حالا روی سطح خمیر سس بمالید و قدری پنیر بپاشید.

سپس اسفناج،‌ حلقه‌های گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه و قارچ را رویش قرار دهید. اینک باقیمانده پنیر را روی سطح پیتزا بریزید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه آن را بپزید.

یادآوری: در صورت دلخواه 1 قاشق سوپخوری سیر له کرده را با 4 قاشق روغن زیتون مخلوط کنید و 1 دقیقه روی حرارت بگذارید تا گرم شود. حالا این مخلوط را در ظرف مناسبی بریزید و در کنار پیتزا مورد استفاده قرار دهید.

برچسب ها: غذای مللانواع پیتزاآشپزباشیاعظم گلزارمنشفست فودغذای ایتالیاییپیتزای رژیمیپیتزا سبزیجاتپیتزا اسفناجپیتزت خوشمزه تعداد بازديد: 1473 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است