Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 18 آذر 1402 - 08:16

سمبوسۀ ماهی هندی

سمبوسۀ ماهی هندی

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

فیله ماهی كپور سرخكرده 500 گرم

نمك و فلفل به ميزان لازم

سير له كرده 2 حبه

گشنيز خرد كرده 150 گرم

شنبلیله خشك يك دوم قاشق چايخوري

پودر زيره يك‌دوم قاشق چايخوري

ادويه گراماسالا  1 قاشق چايخوري

پنير موزارلا 150 گرم

سيب‌زمینی پخته و خرد كرده 2 عدد متوسط

پياز داغ 2 قاشق سوپخوري

خمير فيلو يا نان لواش به ميزان لازم

روغن سرخكردنی به ميزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

فیله ماهی را خرد كنيد. آن‌گاه به همراه نمك، فلفل، سير، گشنيز، شنبليله، پودر زيره، ادويه گراماسالا، پنير، سيب‌زمینی و پيازداغ در ظرف مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد.

حالا از خمير فيلو مستطيل‌هایی به ابعاد 21×9 فراهم كنيد و هر بار يك قاشق سوپخوری از مواد فراهم كرده رويش قرار دهيد و مانند سمبوسه بپيچيد و در روغن سرخ كنيد.

برچسب ها: غذای دریاییسمبوسهآشپزباشیاعظم گلزارمنشسمبوسه ماهی تعداد بازديد: 1332 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است