Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 05:52

كيك ماهی با اسفناج و سيب‌زمینی

كيك ماهی با اسفناج و سيب‌زمینی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

سيب‌زمینی پخته 450 گرم

فیله ماهی 250 گرم

شير 150 میلی ليتر

كره 25 گرم

پيازچه خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

اسفناج پخته و خرد كرده 140 گرم

آرد 1 قاشق سوپخوری

پوست ليموی رنده كرده 1 قاشق چايخوری

آبليمو 1 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل به ميزان لازم

آرد به ميزان لازم

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

پودر سوخاریبه ميزان لازم

روغن به ميزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - فاطمه درویش

سيب‌زميني پخته را پوره كنيد و كنار بگذاريد آن‌گاه در ظرف مناسبی فیله ماهی را با شير 5 دقيقه بجوشانيد تا بپزد سپس كره را در تابه مناسب بريزيد و روی اجاق بگذاريد.

پيازچه را به آن اضافه كنيد و کمی تفت دهيد. حالا اسفناج را افزوده و 5 دقیقه ديگر تفت دهيد. اكنون پوره سيب‌زمینی را در ظرف مناسبی بريزيد.

سپس ماهی پخته، پيازچه، آرد، پوست ليمو،  آبليمو، نمك و فلفل را بيفزائيد و مواد را با هم مخلوط كنيد. حالا هر بار از مايه فراهم‌ كرده به اندازه يك نارنگی برداشته و در دست فرم دهيد.

اينك مايه را ابتدا در آرد، سپس در تخم‌مرغ و آرد سوخاری بغلتانيد و در روغن داغ سرخ كنيد. حالا با جوانه آلفا و گوجه‌فرنگی بيارائيد و ميل كنيد

برچسب ها: غذای دریاییآشپزباشیفاطمه درویشکیک ماهیکیک ماهی با اسفناج و سیب زمینی تعداد بازديد: 1351 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است