Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 11:52

استيك با سس مول

استيك با سس مول

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت استیکی 4 تكه 200 گرمی

روغن زيتون 80 ميلي‌ليتر

فلفل به ميزان لازم

پودر زيره 1 قاشق چايخوری

پودر تخم گشنيز 1 قاشق چايخوری

لوبيا قرمز پخته يك‌دوم پيمانه

آووكادو خرد كرده يك‌دوم از يك عدد

گشنيز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

گوجه گيلاسی به ميزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس مول:

پياز ريز خرد كرده  1عدد متوسط

روغن 2 قاشق سوپخوری

سس گوجه‌فرنگی1 پيمانه

شكلات تلخ رنده كرده 2 قاشق سوپخوری

پودر دارچين 1قاشق چايخوری

فلفل قرمز 1قاشق چايخوری

نمك و فلفل به ميزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - شهناز فصاحتی

گوشت استیکی را به همراه روغن زيتون، فلفل، پودر زيره و پودر تخم گشنيز مزه‌دار كنيد. آن‌گاه تابه چدنی را روی اجاق بگذاريد تا كاملا داغ شود.

سپس هر طرف استيك‌ها را به مدت 5-6 دقيقه در تابه سرخ كنيد. حالا سس فراهم كرده را در ظرف مناسبی بريزيد و تكه‌های استيك را روی آن قرار دهيد. اينك استيك را با لوبيا پخته، آووكادو، گشنيز و گوجه‌ گيلاسی بيارائيد.

روش تهیه سس مول: پياز و روغن را در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق تفت دهيد تا پياز نرم و سبك شود. آن‌گاه سس گوجه‌فرنگی، شكلات تلخ، پودر دارچين، فلفل قرمز، نمك و فلفل سياه را بيفزائيد و سس را بپزيد تا غليظ شود.

برچسب ها: انواع استیکآشپزباشیغذای مکزیکیاستیک با سس مولسس مول تعداد بازديد: 1679 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است