Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 14 آذر 1402 - 00:13

کیش كوكوسبزى

کیش كوكوسبزى

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

مایه خمیر 1 قاشق سوپخوری

شکر یک‌ونیم قاشق چایخوری

آب گرم یک‌چهارم پیمانه

آرد 450 گرم (3 پیمانه)

روغن زیتون 3-4 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه مایه کوکو سبزی:

سبزی کوکو خرد کرده 400 گرم

(شامل گشنیز ١٠٠گرم، جعفری ١٠٠گرم، تره ١٠٠ گرم،  شوید١٠٠ گرم)

تخم‌مرغ  4 عدد

روغن  4-5 قاشق سوپخوری

گردوی خرد کرده یک قاشق سوپخوری 

زرشک 1 قاشق سوپخوری

آرد 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل  به میزان لازم

آشپزباشی - سرمه جلیلی

مایه خمیر، شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر فعال شود.

آن‌گاه آرد و روغن زیتون را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر لطیفی حاصل شود. خمیر را 30 دقیقه استراحت دهید. حالا خمیر را به ضخامت 3 میلیمتر پهن کنید و در قالب تارت قرار دهید.

روی سطح خمیر را با چنگال سوراخ‌هایی ایجاد کنید و در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه بپزید تا نیم‌پز شود.

سپس مایه کوکو سبزی را در تارت نیم‌پز شده بریزید و مجدداً تارت را داخل فر بگذارید تا زمانیکه پخته و برشته شود.

روش تهیه مایه کوکو سبزی: تمامی مواد را با هم خوب مخلوط کنید.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللکوکوی سبزیآشپزباشیسرمه جلیلیکیش کوکوسبزیتارت کوکوسبزی تعداد بازديد: 1545 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است