Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 04:00

خوراك تخم‌مرغ با برنج و ادویه

خوراك تخم‌مرغ با برنج و ادویه

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

كره 100 گرم

 

پیاز خرد كرده 2 عدد متوسط

 

سیر له كرده 2 قاشق چایخوری

 

زنجفیل رنده كرده 2 قاشق چایخوری

 

فلفل دلمه‌ای سبز خرد كرده 1 عدد

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

رازیانه، آسیاب‌كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

تخم گشنیز، آسیاب كرده 2 قاشق چایخوری

 

زیره، آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

 

فلفل قرمز، آسیاب‌كرده یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه، آسیاب‌كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

دارچین یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

فیله‌ی گوجه‌فرنگی خرد كرده 450 گرم

 

تخم‌مرغ پخته 8 عدد

 

برنج پخته 600-750 گرم (4-5 پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق آب كنید. پیاز را بیفزائید و 8-10 دقیقه، تفت دهید تا طلائی‌رنگ شود. آن‌گاه سیر، زنجفیل فلفل دلمه‌ای‌، نمك و ادویه‌ها را بیفزائید و تفت دهید تا عطر ادویه‌ها بلند شود. سپس گوجه‌فرنگی را افزوده و 5 دقیقه، بجوشانید.

حالا پوست تخم‌مرغ‌ها را بكنید و از درازا نصف كنید و در سس فراهم‌ كرده، بچینید. به‌گونه‌ای كه زرده‌ی تخم‌مرغ‌ها رو قرار بگیرد. اكنون سس را 3-5 دقیقه‌ی دیگر بجوشانید و آن را به آرامی،‌ با قاشق روی تخم‌مرغ‌ها بریزید.

اینك برنج پخته و گرم را در ظرف مناسبی بكشید، سس را بیفزائید و تخم‌مرغ‌ها را رویش بچینید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خوراکآموزش خوراکآشپزی با تخم مرغغذا با تخم مرغخوراك تخم‌مرغ با برنج و ادویهخوراک تخم مرغ تعداد بازديد: 4004 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است