Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 01:48

املت نخودفرنگی

املت نخودفرنگی

shooroshirin6

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 1 نفر

گوجه فرنگی 2-3 عدد

کره 2 قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

کنسرو نخودفرنگی یک دوم پیمانه

تخم مرغ همزده 1 عدد درشت

جعفری خرد کرده 1 قاشق سوپخوری

ماهنامه آشپزباشی - مریم نویدی زاده

گوجه‌فرنگی‌ها را فیله کنید و به تکه‌های ریز خرد کنید. آن‌گاه در تابه مناسبی نیمی از کره را بریزید و روی اجاق بگذارید.

حالا گوجه‌فرنگی، رب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط کنید. هرازگاهی آن را هم بزنید تا آب آن تبخیر شود.

سپس نخودفرنگی را افزوده و مخلوط کنید. اینک تابه مناسبی را روی حرارت قرار دهید، باقیمانده کره را در تابه بریزید تا آب شود.

تخم‌مرغ را اضافه کنید و با حرکت دست تمام تخم‌مرغ را در کف تابه پخش کنید. با حرارت ملایم آن را بپزید.

حالا مواد فراهم کرده را در وسط تابه روی تخم‌مرغ پخته بریزید. لبه‌های آن را روی مواد جمع کنید و جعفری بپاشید.

برچسب ها: انواع املتآشپزباشیمریم نویدی زادهاملت نخودفرنگیانواع غذا با نخودفرنگی تعداد بازديد: 1291 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است