Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 04:18

مسمای قارچ با سس پرتقال و عسل

مسمای قارچ با سس پرتقال و عسل

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4  نفر

روغن زيتون 3 قاشق سوپخوري

زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوري

پياز خرد كرده 1 عدد

سير له كرده 1 حبه

نمك و فلفل به ميزان لازم

زردچوبه به ميزان لازم

گل كلم گلچه‌ای خرد كره  200 گرم

كلم براکلی گلچه‌ای خرد كرده  50 گرم

پوره گوجه‌فرنگی نيم‌ليتر

لوبيا قرمز پخته 1 پيمانه

جوز هندی 1 پينچ

پودر دارچين يك‌دوم قاشق چايخوري

تخم خردل زرد و سياه 1 قاشق چايخوري

قارچ تفت داده 4 عدد متوسط

پنير  توفو 100 گرم

زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوري

عسل 1 قاشق سوپخوري

آب پرتقال 1 پيمانه

ليموترش 1 عدد

ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی

روغن و پياز را در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا پياز سبك و طلایی شود. آن‌گاه سير، نمك، فلفل و زردچوبه را بيفزائيد. حالا گل كلم و كلم براکلی را افزوده و 2 دقيقه ديگر مواد را تفت دهيد.

سپس پورگوجه فرنگی، لوبيا، جوز هندی، دارچين، تخم خردل و قارچ را اضافه كنيد. اينك پنير، زعفران، عسل و آب پرتقال را تركيب كنيد و کمی صبر نمائید تا پنير مزه‌دار شود.

سپس به مخلوط فراهم كرده بيفزائيد و 15 دقيقه روی حرارت ملايم بپزيد حالا مسمای قارچ را در ظرف مناسبی بكشيد رويش را با خردل و ليموترش بيارائيد.

برچسب ها: آشپزی گیاهیمسمای قارچآشپزباشیمعصومه عیوضی تعداد بازديد: 1226 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است