Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 3 اردیبهشت 1403 - 00:52

ران بوقلمون با سس پرتقال

ران بوقلمون با سس پرتقال

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 - 8 نفر

ران بوقلمون 1 عدد حدود 5/1 كيلو

پياز خرد كرده 1عدد درشت

سير له كرده 1حبه

روغن به ميزان لازم

نمك و فلفل به ميزان لازم

زردچوبه يك دوم قاشق چايخوري

برگ بو   3 عدد

برگ کاری 3 عدد

زعفران حلكرده 3 تا 4 قاشق سوپخوري

آب پرتقال 500 ميلي‌ليتر

نشاسته ذرت 2 قاشق سوپخوري

مربای پوست نارنج شيرين كرده  به ميزان دلخواه

خلال پسته 50 گرم

خلال بادام 50 گرم

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

در قابلمه مناسبی قدری روغن بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا روغن داغ شود. آن‌گاه ران بوقلمون را در روغن تفت دهيد تا طلاییرنگ شود.

حالا ران بوقلمون را از قابلمه بيرون آوريد روغن اضافی را دور بريزيد و ران را به همراه پياز، سير، نمك، فلفل، زردچوبه، برگ بو و برگ كاری را در قابلمه قرار دهيد به ميزان كافی آب بيفزائيد و روي اجاق ران را بپزيد، تا آب آن هم تبخير شود. حالا آب پرتقال، نشاسته ذرت و زعفران را مخلوط كنيد و روی سطح ران بوقلمون پخته بريزيد و 15 دقيقه با حرارت ملايم آن را بپزيد.

سپس خلال نارنج يا پرتقال، خلال پسته و خلال بادام را افزوده با سس آن مخلوط كنيد و 5 دقيقه ديگر بپزيد. اكنون ران بوقلمون را در ظرف مناسبی قرار دهيد و مواد باقيمانده در قابلمه را روی سطح ران بدهيد،‌ خوراك براي پذيرائي آمادهمي‌باشد.

برچسب ها: آشپزباشیاعظم گلزارمنشران بوقلمونبوقلمونبوقلمون با سس پرتقال تعداد بازديد: 3840 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است