Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 15:00

قارچ شکم پر با گوجه و زیتون

قارچ شکم پر با گوجه و زیتون

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

قارچ درشت  4 - 5 عدد

فیله گوجه (خرد کرده)  یک‌چهارم پیمانه

زیتون خرد کرده  یک‌چهارم پیمانه

سیر له کرده 1 حبه

روغن زیتون  1 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

رزماری خرد کرده یک‌دوم قاشق چایخوری

آبلیموی تازه 1 قاشق سوپخوری

سس سویا  2 قاشق چایخوری

پنیر موزارلا رنده کرده  یک‌سوم پیمانه

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

در قابلمه مناسبی آب، نمک و قدری سرکه بریزید و روی حرارت اجاق قرار دهید تا بجوش آید. آنگاه پایه‌های قارچ‌ها را جدا سازید و در آب جوش یک دقیقه بجوشانید.

سپس در آبکش بریزید و کنار بگذارید حالا گوجه‌فرنگی‌، زیتون، سیر، روغن زیتون، نمک،‌ فلفل، رزماری، آبلیمو و سس سویا را در ظرف مناسبی مخلوط کنید.

اینک درون قارچ‌ها را با مواد فراهم کرده پر کنید و رویش پنیر بریزید و در طبقه وسط فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10-15 دقیقه بپزید تا سطح آن طلائی رنگ شود.

برچسب ها: غذای فوریآشپزباشیاعظم گلزارمنشآشپزی آسانغذا با قازچقارچ شکم پرقارچ پر شده با گوجه و زیتونغذا با زیتونغذای راحت تعداد بازديد: 1162 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است