Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 09:03

پای مرغ و تره فرنگی

پای مرغ و تره فرنگی

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 نفر

كره 25 گرم

تره‌فرنگی حلقه‌ای خرد كرده 350 گرم

بيكن خرد كرده 130 گرم

قارچ ريز 200 گرم

آرد 1 قاشق سوپخوري

آب مرغ 250 ميلي‌ليتر  (1 پيمانه)

خامه صبحانه 80 ميلي‌ليتر

سس خردل 1 قاشق سوپخوري

سینه مرغ دودی(خرد كرده) 480 گرم

خمير ميل‌فوی  300 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

كره را در تابه مناسبی بريزيد و روی حرارت اجاق بگذاريد. آن‌گاه تره فرنگی را بيفزائيد و 5 دقيقه تفت دهيد.

حالا بيكن و قارچ را اضافه كنيد و چند دقيقه با حرارت زياد مواد را تفت دهيد تا قارچ آب نيندازد. سپس آرد را افزوده قدري هم بزنيد تا بوی خامی آرد گرفته شود.

آب مرغ را نيز اضافه كنيد تا بجوشد و غليظ شود. اينك خامه، سس خردل و مرغ را بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا كاپ‌ها را روي ميز كار قرار دهيد و از مواد فراهم كرده در آن‌ها بريزيد.

سپس روی ميز آرد پاشيده، خمير را به ضخامت 5 ميليمتر باز كنيد و به شكل مربع يا دايره ببريد و روی كاپ‌ها قرار دهيد. اكنون كاپ‌ها را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتيگراد به مدت تقریبی 20 دقيقه قرار دهيد.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللپای مرغآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذا با گوشت مرغغذای سادهانواع پای و کیشپای مرغ و تره فرنگی تعداد بازديد: 1404 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است