Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 10:36

پیتــزا ایتالیائی با زیتون و قارچ

پیتــزا  ایتالیائی  با زیتون و قارچ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 عدد

آرد 250 گرم

نمک به میزان لازم

مایه خمیر خشک  یک قاشق چایخوری

پودر ارگانو یک دوم قاشق چایخوری

شیر ولرم 125 میلی‌لیتر

روغن زیتون  یک‌چهارم پیمانه

سس پیتزا به میزان لازم

پنیر موزارلا رنده کرده  250 گرم

زیتون سیاه و سبز  10 عدد

قارچ ورقه‌ای خرد کرده 10 عدد

گوجه گیلاسی 7 عدد

فلفل دلمه‌ای خرد کرده یک سوم پیمانه

بیکن خرد کرده 3 ورق

پنیر موزارلا تازه ( ورقه‌ای ‌خرد کرده)  120 گرم

مواد لازم برای تهیه سس:

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

شکر یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

پودر آویشن یک‌چهارم قاشق چایخوری

سرکه 1 قاشق سوپخوری

سبزی خشک معطر 1 قاشق سوپخوری

(ترخون، مرزه)

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

آرد، نمک، مایه خمیر، پودر اورگانو را در کاسه مناسبی بریزید آن‌گاه شیر را کم‌کم بیفزائید و مخلوط کنید، در این فاصله روغن را هم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.

حالا خمیر را روی میز کار که قدری آرد پاشیده‌اید به مدت 5 دقیقه ورز دهید.

سپس خمیر‌ را در کاسه چربکرده قرار دهید و رویش را با هوله مرطوبی بپوشانید و در فضای آشپزخانه به مدت تقریبی یک‌ونیم ساعت قرار دهید تا حجم آن دوبرابر شود. 

حالا خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و در ظرف پیتزا پهن کنید. آن‌گاه روی خمیر را با سس آغشته کنید و کمی پنیر بپاشید.

سپس از مواد فراهم کرده روی سطح خمیر قرار دهید و باقیمانده پنیر و پنیر موزارلا تازه را روی سطح خمیر بگذارید.

اینک ظرف پیتزا را در فر گرم کرده با دمای 220 درجه سانتیگراد در طبقه وسط به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید تا سطح پنیر طلایی رنگ شود.

روش تهیه سس: تمام مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق به مدت 5 دقیقه بجوشانید.

برچسب ها: غذای خوشمزهپیتزاغذای مللآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذا با زیتونپیتزا ایتالیاییآموزش پخت انواع پیتزاپیتزا با زیتون و قارچ تعداد بازديد: 4581 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است