Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 14:36

موساکای هویج و مرغ

موساکای هویج و مرغ

shooroshirin6

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

هویج حلقه‌ای خرد کرده 5 عدد متوسط

سینة مرغ خرد کرده 1 عدد

قارچ ورقه‌ای خرد کرده 250 گرم

فلفل دلمه‌ای خرد کرده 1 عدد

کره یا روغن 150 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

زعفران حلکرده 1 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلای رنده کرده 100 گرم

ماهنامه آشپزباشی - ایران کوهستانی

کف ظرف مناسبی را چرب کرده، هویج‌ها را یک ردیف در آن بچینید. آن‌گاه مرغ را روی آن بریزید. سپس قارچ، فلفل دلمه‌ای، کره، نمک و فلفل را روی سطح مرغ‌ها قرار دهید. حالا روی ظرف را با آلومینیوم بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید. بعد از پخت در صورت تمایل زعفران را بیفزائید. اکنون روی مواد سس سفید و پنیر بریزید و مجددا به مدت نیم ساعت در طبقه وسط قرار دهید تا سطح آن برشته شود.

یادآوری: برای تهیه سس سفید؛ 40 گرم کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید. آن‌گاه 2 قاشق سوپخوری آرد را بیفزائید و قدری تفت دهید تا بوی آن به مشام برسد. حالا 2 پیمانه شیر یا آب مرغ را کم‌کم بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظ شود.

برچسب ها: انواع موساکاآشپزباشیایران کوهستانیموساکای هویج تعداد بازديد: 1367 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است