Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 15:09

زیتون پلو

زیتون پلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

برنج 2 پیمانه

زیتون خرد کرده  یک‌سوم پیمانه

هویج پخته و خرد کرده  یک‌سوم پیمانه

ذرت پخته  یک‌چهارم پیمانه

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد کرده  یک‌دوم پیمانه

فیله مرغ (مزه‌دار کرده)  150 گرم

کره 50 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

برنج را بخیسانید و آبکش کنید آن‌گاه در ظرف مناسبی برنج، زیتون،‌ هویج، ذرت، فلفل دلمه‌ای و فیلهمرغ تفت داده را مخلوط کنید.

حالا در ظرف مناسبی نیمی از کره را آب کنید مخلوط زیتون پلو را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق دم کنید.

اینک مابقی کره را روی سطح زیتون پلو بدهید و پس از دم کشیدن آن را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با برنج زعفرانی بیارائید.

برچسب ها: زیتون پلوپلوآشپزی با زیتونآشپزباشیاعظم گلزارمنشپلو مخلوط تعداد بازديد: 3814 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است