Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 08:58

چاينييز رايس

چاينييز رايس

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

هويج خرد کرده ١ عدد متوسط

روغن مايع ٢ قاشق سوپخورى

ذرت پخته  یک‌دوم پيمانه

فلفل دلمه‌ای قرمز خرد کرده یک‌چهارم پیمانه

سير له کرده  ٢ حبه

فيلة مرغ خلالی خرد کرده  ٢٠٠ گرم

نخودفرنگى پخته  یک‌چهارم پيمانه

زنجفيل تازه رنده کرده  ١ قاشق سوپخورى

دارچين ١ قاشق چايخورى

ميخك 2 عدد

سس سويا ٢ قاشق سوپخورى

برنج پخته  ٢ پيمانه

کره 30 گرم

تخم‌مرغ 2 عدد

آشپزباشی  - سرمه جلیلی

هویج و روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق، آن را تفت دهید تا قدری نرم شود. آن‌گاه ذرت، فلفل دلمه‌ای، سیر و فیله مرغ را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا فیله مرغ بپزد.

حالا نخود فرنگی، ‌زنجفیل، دارچین، میخک و سس سویا را اضافه کنید. سپس برنج را به مواد فراهم کرده بیفزائید و مخلوط نمائید.

اکنون کره را در تابه مناسبی گرم کنید و تخم‌مرغ را در کاسه مناسبی خوب هم بزنید و در تابه بریزید و پیوسته هم بزنید تا به صورت تکه‌های کوچک در آید.

اینک تخم‌مرغ را به پلو بیفزائید و غذا را در ظرف مناسبی سرو کنید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیسرمه جلیلیچایینیز رایسبرنج چینیغذای چینی تعداد بازديد: 1400 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است