Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 03:40

هویج پلو با به

هویج پلو با به

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

برنج باسماتی  2 پیمانه

عدس  یک دوم پیمانه

ماش بو داده  یک دوم پیمانه

روغن به میزان لازم

هویج رنده کرده یک پیمانه

به رنده کرده یک پیمانه

پیازداغ یک دوم پیمانه

گردو خرد کرده یک دوم پیمانه

کنجد بو داده   یک دوم پیمانه

هل یک دوم قاشق چایخوری

دارچین  یک دوم قاشق چایخوری

نمک  به میزان لازم

کره  150 گرم

زعفران به میزان لازم

فیله مرغ خرد کرده 500 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

برنج را بخیسانید، بپزید و آبکش کنید. آن‌گاه عدس و ماش را که از قبل خیس کرده‌اید بپزید و کنار بگذارید. حالا در تابه مناسبی کمی روغن بریزید، هویج و به را تفت دهید.

سپس پیازداغ،‌گردو، کنجد، هل، دارچین و نمک را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

اینک در ظرف مناسبی برنج آبکش کرده، عدس و ماش را به همراه مواد فراهم کرده کاملا مخلوط کنید، در قابلمه مناسبی قدری کره بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید.

برنج مخلوط را در قابلمه بریزید و روی حرارت اجاق به مدت 45 دقیقه دم کنید. در این فاصله فیله‌های مرغ را که با نمک و زعفران مزه‌دار کرده‌اید در روغن تفت دهید.

سپس باقیمانده کره را آب کنید و روی سطح پلو بدهید. اکنون پلو را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با کنجد و فیله‌های مرغ بیارائید.

برچسب ها: انواع پلوهویج پلوغذای سنتیآشپزباشیاعظم گلزارمنشپلو با به تعداد بازديد: 2618 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است