Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 01:53

کروکت کرفس و برنج

کروکت کرفس و برنج

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

برنج نیمدانه 200 گرم

آب مرغ   یک و یک دوم پیمانه

پنیر گودای رنده کرده  150 گرم

کرفس ریز خرد کرده 100 گرم

نمک و فلفل  به میزان لازم

تخم مرغ همزده 3 عدد

آرد به میزان لازم

خرده نان به میزان لازم

روغن به میزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - مرضیه مرشدی

برنج را همراه با آب مرغ در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بپزید تا آب مرغ کاملا جذب برنج شود، صبر کنید تا برنج قدری خنک شود.

آن‌گاه پنیر، کرفس، نمک، فلفل و یک عدد تخم‌مرغ را به برنج بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مایه را کنار بگذارید تا کاملا سرد شود.

سپس هربار از مایه کروکت به اندازه یک گردو برداشته و در دست به شکل بیضی فرم دهید.

اکنون کروکت‌ها را به ترتیب در تخم‌مرغ همزده، آرد، دوباره تخم‌مرغ و بعد در خرده‌نان بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید. 

برچسب ها: انواع کروکتآشپزباشیمرضیه مرشدیکروکت کرفس و برنج تعداد بازديد: 1282 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است