Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 16:13

قزل‌آلای تنوری با پورۀ سیب‌زمینی

قزل‌آلای تنوری با پورۀ سیب‌زمینی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

آبلیمو 5 قاشق سوپخوری

سس سویا 2 قاشق سوپخوری

نمک به میزان لازم

پودر زنجفیل یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر خردل یک‌دوم قاشق چایخوری

روغن کنجد 3 قاشق سوپخوری

ماهی قزل‌آلای تمیز کرده بدون استخوان 4 عدد

پیاز به میزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - کیان رنجبر

آبلیمو، سس سویا، نمک، زنجفیل، خردل و روغن کنجد را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه ماهی بدون استخوان را به پشت (از طرف پوست) روی میز کار قرار دهید.

ابتدا دم را از فیله جدا کنيد و بعد با استفاده از نوک چاقو از پایین گردن فیله را به دو قسمت مساوی برش بزنید و بعد در سس فراهم کرده به مدت 5 دقیقه استراحت دهید.

سپس هر برش را به سمت داخل رول كنيد و با یک خلال دندان آن را ثابت نگه دارید. اینک بقیه ماهی‌ها را به همین روش آماده کنید. سپس سینی مخصوص فر را قدری چرب کنید، کف سینی حلقه‌های پیاز قرار دهید.

حالا ماهی‌های فرم داده را روی پیاز بگذارید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید.

یادآوری 1: برای خوشرنگ شدن ماهی می‌توانید از زعفران استفاده کنید.

يادآوری 2: از اين روش برش زدن ماهی (كله قوچی) میتوانيد برای تمام ماهیهایی كه ستون فقراتی مثل قزل‌آلا دارند استفاده نمائيد.

يادآوری3: برای تهیه پوره سيب زمینی، ابتدا 500 گرم سيب‌زمینی را پخته و چرخ كنيد. آن‌گاه با 1 پيمانه شير، 100 گرم پنير ماسكارپونه، 50 گرم خامه، نمك و زعفران خوب مخلوط نمائيد .

برچسب ها: غذای دریاییآشپزباشیکیان رنجبرماهی قزا آلاماهی کله قوچی تعداد بازديد: 1739 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است