Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 23:26

فلافل هویج

فلافل هویج

shooroshirin6

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 نفر

کنسرو نخودفرنگی 200 گرم

هویج پخته 150 گرم

سیر 2 حبه

فلفل قرمز بدون دانه و خرد کرده 1 عدد

پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری

پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری

نعنای خرد کرده 1 قاشق سوپخوری

جعفری خرد کرده 1 قاشق سوپخوری

پیازچه خرد کرده 2 ساقه

نمک و فلفل به میزان لازم

تخم مرغ همزده 1 عدد

کنجد به میزان لازم

روغن مخصوص سرخکردن  به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس ماست و کنجد:

ارده 2 قاشق سوپخوری

ماست 200 میلی لیتر

پودر فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری

نعنا و پیازچة خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

نمک به میزان لازم

ماهنامه آشپزباشی-معصومه عیوضی

نخودفرنگی، هویج، سیر، فلفل، ادویه‌ها، نعنا، جعفری، پیازچه، نمک، فلفل و تخم‌مرغ را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا به صورت خمیر یکدست و نرمی درآید.

آن‌گاه هربار به اندازه یک گردو از مایه فراهم کرده برداشته، در دست فرم فلافل دهید، در کنجد بغلتانید و در سینی بچینید.

حالا سینی را به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. سپس در قابلمه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود.

اینک فلافل‌ها را در روغن سرخ کنید و روی دستمال هوله‌ای آشپزخانه  قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود. حالا فلافل‌ها را همراه با سس برای پذیرائی سرو نمائید.

یادآوری: برای تهیه سس؛ همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید.

برچسب ها: فلافلآشپزباشیمعصومه عیوضیغذاهای لبنانیانواع غذا با هویج تعداد بازديد: 1738 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است