Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 6 مرداد 1403 - 03:01

دلمه برگ كلم با پرتقال و ليموترش

دلمه برگ كلم با پرتقال و ليموترش

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4  نفر

پياز خرد كرده 2 عدد بزرگ

روغن كنجد به ميزان لازم

سير له كرده 1 حبه

سويای دانه‌ريز خيسانده 100 گرم

زنجفيل رنده كرده 1 تكه كوچك

نمك و فلفل، زردچوبه و دارچين به ميزان لازم

رب گوجه‌فرنگی 4 قاشق سوپخوري

آب گوجه‌فرنگی 1 ليتر(4 پيمانه)

لپه پخته يك‌دوم پيمانه

برنج پخته 1 پيمانه

زنجفيل يك تكه 2 سانتیمتر

كلم‌برگ سفيد 1 عدد بزرگ

پيازداغ 2 قاشق سوپخوري

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوري

ادويه 1 قاشق چايخوري

آب گوجه‌فرنگی نيم ليتر (2 پيمانه)

آب پرتقال 250 ميلي‌ليتر (1 پيمانه)

شكر قهوه‌ای 2 قاشق سوپخوري

آبليمو تازه 4 قاشق سوپخوري

ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی

پياز و قدری روغن را در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا پياز طلایی شود. آن‌گاه سير و سويا را در پياز تفت دهيد.

حالا زنجفيل، نمك، فلفل، زردچوبه،دارچین، رب گوجه‌فرنگی و آب گوجه‌فرنگی را بيفزائيد و با حرارت ملايم آن را بپزيد تا آب آن كشيده و تبخير شود. سپس لپه و برنج را اضافه كنيد و مخلوط نمائيد و كنار بگذاريد.

اينك در قابلمه مناسبی آب، ‌نمك و زنجفيل را بريزيد و روی حرارت قرار دهيد تا بجوش آيد كلم را درون قابلمه قرار دهيد تا کمی نرم شود. سپس كلم را درون آبكش بگذاريد تا آب اضافی آن خارج شود.

حالا با مواد فراهم كرده داخل برگ‌های كلم را پر كنيد. اكنون در قابلمه مناسبی پيازداغ، رب گوجه‌فرنگی، ادويه و آب گوجه‌فرنگی را بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا بجوش آيد.

كلم را به آرامی درون قابلمه قرار دهيد، آب پرتقال، شكر، آبليمو را اضافه كنيد و به مدت 30 دقيقه فرصت دهيد تا دلمه كلم بپزد و آبش كشيده شود.

يادآوری: در صورت دلخواه میتوانيد 100 گرم آلو هم به آن اضافه كنيد.

برچسب ها: انواع دلمهدلمه کلمآشپزباشیمعصومه عیوضیدلمه برگ کلم تعداد بازديد: 1320 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟