Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 11:18

پیتزا کرپ مکزیکی

پیتزا کرپ مکزیکی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 1عدد

پیاز 1 عدد کوچک

روغن به میزان لازم

گوشت چرخکرده 200 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

نان پیتا 2 عدد

سس کچاپ یک‌چهارم پیمانه

قارچ 100 گرم

فلفل دلمه‌ای یک‌دوم پیمانه

ذرت  یک‌دوم پیمانه

زیتون  6 عدد

سیب‌زمینی سرخکرده 1 عدد

پنیر موزارلا رنده کرده 1 پیمانه

کنجد 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - سرمه جلیلی

پیاز و روغن را در تابه مناسبی بریزید و تفت دهید. آن‌گاه گوشت،‌ نمک و فلفل را بیفزائید و چند دقیقه دیگر  تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

سپس نان‌‌ها را با سس کچاپ آغشته کنید. حالا به ترتیب گوشت، قارچ، فلفل دلمه‌ای،‌ذرت، زیتون، سیب‌زمینی و در نهایت پنیر را اضافه کنید و رویش کنجد بپاشید.

اینک پیتزا را در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.

برچسب ها: غذای مللانواع پیتزاغذای ایتالیاییپیتزا خوشمزهپیتزا کرپ مکزیکیپیتزا مکزیکی تعداد بازديد: 2129 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است