Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:20

مرغابی شكم پر بـا سس پرتقـال

مرغابی شكم پر  بـا سس پرتقـال

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 8 - 10 نفر

مرغابی1 عدد درشت

روغن به ميزان لازم

نمك و فلفل به ميزان لازم

زردچوبه يك‌دوم چايخوري

آلو برقانی 250 گرم

خلال پوست پرتقال شيرين كرده 3 قاشق سوپخوري

خلال بادام 2 قاشق سوپخوري

خلال پسته 2 قاشق سوپخوري

مغز گردو خرد كرده 3 قاشق سوپخوري

پيازداغ 4 قاشق سوپخوري

دانه انار ترش يك پيمانه

زعفران حلكرده 3 قاشق سوپخوري

نشاسته ذرت يك قاشق سوپخوري

آب پرتقال يك پيمانه

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

مرغابی را تميز كنيد و موهای باقيمانده روی پوستش را كز دهيد. آن‌گاه قدری روغن در قابلمه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد. تا روغن داغ شود، ‌حالا مرغابی را در روغن داغ قرار دهيد.

حرارت را ملايم كرده و اطراف مرغابی را تفت دهيد. سپس 250 میلیليتر آب به همراه نمك، فلفل و زردچوبه بيفزائيد و با حرارت ملايم بگذاريد مرغابی بپزيد. اينك آلو برقانی را بشوئيد، بخيسانيد و قدري بپزيد.

نیمی از آن را به همراه خلال پوست پرتقال يا نارنج، خلال بادام، ‌خلال پسته با هم مخلوط كنيد، سپس اين مواد را به آرامی درون شكم مرغابی بگنجانيد و اجازه دهيد تا مرغابی كاملا بپزد.

اينك 2 قاشق سوپخوری روغن در تابه مناسبی بريزيد. گردو، پيازداغ، دانه انار ترش، زعفران، نشاسته ذرت، آب پرتقال را افزوده، مخلوط كنيد و باقيمانده آلو را هم به آن اضافه كنيد.

حالا مواد را درون قابلمه بريزيد و صبر كنيد تا مرغابی مزه‌دار شود. سپس مرغابی را در ديس مناسبی قرار دهيد و با مواد باقيمانده آن را بيارائيد.

برچسب ها: آشپزباشیاعظم گلزارمنشمرغابی شکم پرانواع غذا با مرغابی تعداد بازديد: 1342 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است