Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 10:35

پاستا ی براكلي و كرفس

پاستا ی براكلي و كرفس

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4 نفر

روغن سرخ‌كردني به ميزان لازم

پياز خرد كرده 1 عدد

مغز كرفس خرد كرده 4 ساقه

بادمجان قلمي خرد كرده 2 عدد

براكلي گلچه‌اي خرد كرده 200 گرم

برگ كلم سفيد خرد كرده 50 گرم

قارچ ورقه‌اي خرد كرده 150 گرم

فلفل سبز باريك خرد كرده 3 عدد

پاستا 200 گرم

آويشن به ميزان لازم

نمك به ميزان لازم

پودر سير، نمك ، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

پوره گوجه‌فرنگي از 6 عدد

روغن زيتون 3 قاشق سوپخوري

فلفل قرمز پرك به ميزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی

روغن و پياز را در تابه مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد، تا پياز قدري طلايي شود. آن‌گاه كرفس، بادمجان، براكلي، كلم برگ، قارچ و فلفل سبز را افزوده و تفت دهيد.

حالا پاستا را به مدت 10 دقيقه در آبجوش و نمك بپزيد و آبكش كنيد. سپس با نمك، آويش و فلفل قرمز آن را مزه‌دار كنيد.

اينك پوره گوجه‌فرنگي را بجوشانيد تا غليظ شود، ادويه‌ها، پنير پارمسان و روغن زيتون را با آن ترکيب كنيد. حالا اين سس را به پاستا بيفزائيد و مخلوط نمائيد، در ظرف مناسبي بكشيد و در كنارش از مايه سبزيجات بگذاريد و سرو نمائيد.

برچسب ها: انواع پاستاآشپزباشیمعصومه عیوضیانواع غذا با کرفسپاستای سبزیجاتپاستای براکلی تعداد بازديد: 1365 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است