Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 19:41

كوفته ماهی

كوفته ماهی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10-12 نفر

فیله ماهی خرد كرده 700 گرم

سير له كرده 2 حبه

نمك و فلفل به ميزان لازم

سيب‌زمینی پخته و رنده كرده 400 گرم

تخم‌مرغ 1 - 2 عدد

آرد 1 قاشق سوپخوري

ادویه ماهی يك قاشق سوپخوری

گشنيز و شبليله خرد كرده 100 گرم

آرد 1 پيمانه

تخم‌مرغ همزده اضافی 2 عدد

زعفران به ميزان لازم

آرد سوخاری به میزان لازم

روغن مخصوص سرخكردنی به ميزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

فیله ماهی، سير، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی مخلوط كنيد. آن‌گاه ماهی مزه‌دار كرده را در كاسه دستگاه غذاساز بريزيد و دستگاه را روشن كنيد تا ماهی نرم شود.

حالا سيب‌زمینی، تخم‌مرغ، آرد و ادويه را بيفزائيد و دستگاه را روشن كنيد تا مواد كاملا نرم و يكدست شود. سپس مواد را از كاسه غذاساز جدا كرده سبزی را بيفزائيد و مخلوط كنيد.

اينك از مواد فراهم كرده هر بار به اندازه يك نارنگی كوچك برداشته و در دست به شكل دلخواه فرم دهيد، در آرد بغلتانيد و در سینی مناسبی بگذاريد كوفته‌ها را به همين ترتيب آماده كنيد و يك ساعت در يخچال قرار دهيد.

حالا تخم‌مرغ را به همراه زعفران و نمك مخلوط كنيد. سپس روغن را در تابه گودی بريزيد و روی حرارت اجاق بگذاريد تا داغ شود. اكنون كوفته‌ها را درون تخم‌مرغ بغلتانيد و سپس در آرد سوخاری و در روغن داغ سرخ كنيد.

برچسب ها: غذای دریاییانواع کوفتهآشپزباشیاعظم گلزارمنشکوفته ماهی تعداد بازديد: 1561 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است