Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 12:50

سالاد گریپ فروت با بوقلمون کبابی

سالاد گریپ فروت با بوقلمون کبابی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

سينه بوقلمون خرد كرده  500 گرم

روغن زيتون 2 قاشق سوپخوري

سير له كرده 1 حبه

فیلهگريپ فروت 2 عدد

ريحان چند ساقه

ساقه كرفس خلالي خرد كرده      2 عدد

برگ تازه جعفری چند ساقه

پياز قرمز خلالی خرد كرده  1 عدد متوسط

زرشك 2 قاشق سوپخوري

مغزپسته برشته كرده يك‌چهارم پيمانه

مواد لازم برای تهیه سس ليموئی:

آب گريپ فروت 125 ميلي‌ليتر  (يك‌دوم پيمانه)

آبليموی تازه 80 ميلي‌ليتر  (يك‌سوم پيمانه)

شكر 1 قاشق سوپخوري

روغن زيتون 3 قاشق سوپخوري

ماهنامه آشپزباشی - ایران کوهستانی

سینه بوقلمون، روغن زيتون، سير و نمك را در ظرف مناسبی بريزيد و به مدت يك ساعت در يخچال بگذاريد تا مزه‌دار شود. آن‌گاه گوشت‌ها را به سيخ بكشيد و روی كباب‌پز كباب كنيد.

سپس در ظرف مناسبی فیله گريپ‌فروت، ريحان، كرفس، جعفری، پياز و زرشك را مخلوط كنيد. اينك كباب بوقلمون را به آن بيفزائيد و پس از مخلوط كردن در ظرف مناسبی بريزيد و رويش را با پسته بيارائيد و به همراه سس ليموئی آن را سرو نمائيد.

روش تهیه سس ليموئی: آب گريپ‌فروت، آبليمو، شكر و روغن زيتون را در شيشه‌ای مناسب بريزيد و خوب تكان دهيد تا مخلوط شود.

برچسب ها: آشپزباشیایران کوهستانیسالاد گریپ فروتبوقلمون کبابی تعداد بازديد: 1211 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است