Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 20 اردیبهشت 1403 - 01:41

سالاد سبزیجات مكزيکی

سالاد سبزیجات مكزيکی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6  نفر

كلم پيچ سفيد خلالي خرد كرده 2 پيمانه

كلم پيچ بنفش يك‌دوم پيمانه

كنسرو ذرت يك پيمانه

ژامبون خلالی خرد كرده 150 گرم

گشنيز خرد كرده 3 قاشق سوپخوري

نمك و فلفل قرمز به ميزان لازم

پياز قرمز خلالیخرد كرده يك عدد متوسط

فلفل دلمه‌ای قرمز خلالی خرد كرده 1 عدد

فلفل دلمه‌ای سبز خلالی خرد كرده 1 عدد

سس فرانسوی يك پيمانه

ماست غليظ  يك دوم پيمانه

شكر يك قاشق چايخوری

سالمی حلقه‌های كوچك 150 گرم

ماهنامه آشپزی -اعظم گلزارمنش

كلم سفيد، كلم قرمز، كنسرو ذرت، ژامبون، گشنيز، نمك، فلفل، پياز و فلفل دلمه‌ایها را در ظرف مناسبی مخلوط كنيد. آن‌گاه سس فرانسوی، ماست و شكر را تركيب كنيد.

حالا ظرف مناسبی را انتخاب كنيد اطراف ظرف را با ورقه‌های سالمی بيارائيد و سالاد را در وسط آن بريزيد و به همراه سس ميل كنيد.

برچسب ها: انواع سالادغذای مللآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذای مکزیکیسالاد مکزیکی تعداد بازديد: 1790 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است