Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 03:23

پاپس كوفته قلقلى

پاپس كوفته قلقلى

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم‌ برای  3 نفر

گوشت چرخكرده ٢٠٠ گرم

پياز رنده کرده ١ عدد متوسط

نمك و فلفل به میزان لازم

روغن ٢ قاشق سوپخورى

 سيخ چوبى به میزان لازم

خمير پيتزا ١٠٠ گرم

آشپزباشی - سرمه جلیلی

گوشت، پياز، نمك و فلفل را مخلوط كنید و ورز دهيد. آن‌گاه از گوشت  كوفته‌هاى كوچك فراهم سازید. و در روغن سرخ كنيد.

حالا کوفته‌ها را كنار بگذاريد تا سرد شود. كوفته‌ها را به سيخ چوبى بزنید.

سپس خمير پيتزا را پهن كرده و بصورت نوارهاى باريك ببريد و دور كوفته‌ها بپيچيد و در فر گرم کرده با دمای ١٧٥ درجة سانتیگراد به مدت ١٠ دقيقه قرار دهید تا خمیر برشته شود.

برچسب ها: انواع کوفتهآشپزباشیسرمه جلیلیغذا با گوشتغذای مدرنپاپس کوفته قل قلیکوفته قل قلیغذای فانتزی تعداد بازديد: 1340 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است