Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 08:12

کوکوی گل کلم و پنیر

کوکوی گل کلم و پنیر

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

گل کلم ریز خرد کرده 1 بوته کوچک

پنیر فتا 400 گرم

تخم مرغ 5 عدد

سیر له کرده 1 حبه

زعفران حلکرده 1 قاشق سوپخوری

آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

فلفل یک دوم قاشق چایخوری

ماهنامه آشپزباشی - ایران کوهستانی

گل کلم را بخارپز کنید. آن‌گاه پنیر را با پشت قاشق کاملا له کنید و به گل کلم بیفزائید. حالا در ظرف مناسبی تخم‌مرغ‌ها را به همراه سیر، زعفران، آرد ذرت، نمک و فلفل کاملا مخلوط کنید.

سپس به مخلوط گل کلم و پنیر بیفزائید. اینک مواد فراهم کرده را در تابه نچسب چربکرده بریزید و در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید.

برچسب ها: انواع کوکوآشپزباشیایران کوهستانیکوکوی گل کلمانواع غذا با گل کلم تعداد بازديد: 1794 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است