Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 14:05

کسرول کدو و بادمجان

کسرول کدو و بادمجان

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

مایه خمیر فوری 1 قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

شکر 1 قاشق سوپخوری

پودر سیر و زنجفیل یک‌دوم قاشق چایخوری

آرد 500 گرم

آب ولرم  200-250 میلی‌لیتر

نان تست (برشته و مکعبی خرد کرده) دو عدد

پنیر موزارلا (رنده کرده) 100 گرم

مواد لازم میانی:

کدو خرد کرده 200 گرم

کره 50 گرم

بادمجان خرد کرده 200 گرم

سیر له کرده 1 حبه

نمک و فلفل  به میزان لازم

سس کچاپ 50 گرم

سس بشامل 100 گرم

آشپزباشی - کیان رنجبر

کلیه مواد خشک را با آرد مخلوط کنید. آن‌گاه آب را به آرامی به آن اضافه نمائید و مخلوط کنید. سپس خمیر را ورز دهید تا صاف و یکدستی شود.

حالا به مدت نیم ساعت آن را استراحت دهید. تا حجمش دو برابر شود. اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلی‌متر پهن کنید و در کف ظرف مورد نظر قرار دهید.

خوراک فراهم کرده را روی خمیر بریزید. نان تست و پنیر را نیز بیفزائید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه کسرول را بپزید.

روش تهیه مواد میانی: کدو را با اندکی کره تفت دهید. آن‌گاه بادمجان را نیز اضافه کنید تا سبزیجات نرم شوند حالا سیر، نمک و فلفل را بیفزائید.

سپس سس کچاپ و سس بشامل را نیز اضافه کنید و پس از 5 دقیقه از خوراک را روی حرارت بردارید.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللآشپزباشیانواع کسرولکیان رنجبرکسرول کدو بادکجانغذاهای خمیری تعداد بازديد: 1425 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است