Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 05:51

پيراشكی ماهی

پيراشكی ماهی

shooroshirin

2 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 5 نفر

فیله ماهی كپور بخار پز كرده 500 گرم

قارچ ورقه‌ای خرد كرده و تفت داده 300 گرم

نمك و فلفل به ميزان لازم

كنسرو ذرت يك پيمانه

جعفری خرد كرده 2 قاشق سوپخوري

ادویه ماهی يك قاشق سوپخوری

فلفل قرمز يك دوم قاشق چايخوری

سير له كرده 2 حبه

پنير چدار يك پيمانه

زرده تخم‌مرغ 2 عدد

شير 2 قاشق سوپخوری

زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه خمير پيراشکی:

مايه خمير 1 قاشق سوپخوری

شكر1 قاشق سوپخوری

آب ولرم  يك دوم پيمانه

تخم‌‌مرغ 2 عدد

روغن 50 گرم

نمك يك‌دوم  قاشق چايخوری

آرد به ميزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

ماهی، قارچ، نمك، ‌فلفل، كنسرو ذرت، جعفری، ادویه ماهی، فلفل قرمز، سير و پنير را در كاسه مناسبی مخلوط كنيد و كنار بگذاريد.

آن‌گاه،خمير را به 5 قسمت مساوی تقسيم كنيد حالا هر قسمت را روی ميز آرد پاشيده به ضخامت 3 ميليمتر باز كنيد و به فرم ماهی 2 برش بزنيد.

روی سطح خمير قدری از مواد فراهم كرده بريزيد لبه‌ها را مرطوب كنيد و خمير دوم را رويش قرار دهيد و اطراف خمير را با دست بفشاريد.

سپس پيراشکی را در سینی چرب كرده قرار دهيد و رويش را با نوك قیچی فرم دهيد و مخلوط زرده، شير و زعفران را با قلمو رويش بماليد. به همين ترتيب بقیه پيراشکیهای ديگر را نيز آماده كنيد.

حالا پيراشکیها را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد به مدت 20 الی30 دقيقه بپزيد تا سطحش طلایی شود.

روش تهیه خمير:

مايه خمير، شكر و آب را در ظرف مناسبی بريزيد و 5 دقيقه استراحت دهيد. آن‌گاه تخم‌‌مرغ، روغن، مايه خمير آماده كرده و نمك را در ظرف مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد.

حالا آرد را آرام آرام بيفزائيد و مخلوط كنيد تا خمير به دست آيد. سپس خمير را به مدت يك ساعت زير پوشش استراحت دهيد تا حجم آن دو برابر شود.

برچسب ها: غذای دریاییانواع پیراشکیآشپزباشیاعظم گلزارمنشپیراشکی ماهی تعداد بازديد: 1406 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است