Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 18:27

ميگو در فیلو

ميگو در فیلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

نمك و فلفل به ميزان لازم

ميگو ريز تميز كرده 300 گرم

روغن به ميزان لازم

پياز ريز خرد كرده 1 عدد درشت

سير له كرده 2 حبه

قارچ ريز خرد كرده 200 گرم

فلفل دلمه‌ای خرد كرده 1 عدد كوچك

پيازچه خرد كرده يك دوم پيمانه

پنير موزارلا 150 گرم

خمير فيلو به ميزان لازم

كره آبكرده 50 گرم

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

آب را روی اجاق بگذاريد تا بجوش آيد. آن‌گاه قدری نمك و  بعد ميگو را بيفزائيد و 30 ثانيه آن را بجوشانيد و در آبكش بريزيد. حالا قدري روغن در تابه بريزيد و روي اجاق بگذاريد.

پياز را در آن تفت دهيد تا نرم و سبك شود. سپس سير و قارچ را افزوده و تفت دهيد. اكنون فلفل دلمه‌ای و پيازچه را اضافه كنيد و يك دقيقه ديگر مواد را تفت دهيد.

حالا نمك و فلفل را بيفزائيد و از روی حرارت برداريد تا خنك شود. سپس دوسوم پنير را اضافه كرده و مخلوط نمائيد. اينك از خمير فيلو مربع‌هایی به ابعاد 10×10 برش بزنيد.

بين هر دو خمير را با كره آغشته كنيد و در قالب مافين قرار دهيد. حالا يك قاشق از مواد فراهم كرده را در حفره ميان خمير بريزيد، رويش کمی پنير بپاشيد و در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد در طبقه وسط، 15 الی 20 دقيقه بپزيد تا خمير طلایی شود

برچسب ها: غذای دریاییغذای فوریآشپزباشیاعظم گلزارمنشانواع غذا با خمیر فیلومیگو در فیلو تعداد بازديد: 1325 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است