Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 13:10

پلوی هندی با قیسی و بادام

پلوی هندی  با قیسی و بادام

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

برنج باسموتی  2 پیمانه (300 گرم)

آبگوشت   دو و نیم پیمانه (750 میلی‌لیتر)

نمک  به میزان لازم

پیاز خرد کرده  1 عدد درشت

روغن زیتون   6 قاشق سوپخوری

سیر له کرده  2 حبه

زنجفیل رنده کرده  یک قاشق سوپخوری

فلفل تند یک ‌چهارم قاشق چایخوری

پودر یا دانه زیره سیاه   یک قاشق چایخوری

کاری   یک قاشق چایخوری

قیسی خلالی خرد کرده  175 گرم

لپه بادام   100 گرم

فیله گوجه‌فرنگی   2 پیمانه

کنسرو نخودفرنگی   100 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

برنج را یک ساعت بخیسانید.

آن‌گاه آبگوشت را روی حرارت بجوش آورید.

سپس برنج و نمک را در آن بریزید.

حالا پیاز و روغن را روی حرارت بگذارید و پیاز را تفت دهید.

اینک سیر، زنجفیل، فلفل تند، زیره، کاری، قیسی و بادام را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.

حالا فیله گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و با مواد فراهم کرده ترکیب نمائید و در انتها قبل از اینکه آب برنج کاملا تبخیر شود به همراه نخودفرنگی به برنج اضافه کنید.

اجازه دهید آب برنج کاملا تبخیر شود.

سپس به مدت 30 دقیقه آن را دم کنید.

برچسب ها: بادامآشپزباشیقیسیشور و شیرینپلوی هندی با قیسی و بادامپلو هندی تعداد بازديد: 1016 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است