Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 15:18

کتلت شکم‌پر نخودفرنگی

کتلت شکم‌پر نخودفرنگی

shooroshirin6

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 عدد

سیب زمینی پخته و پوره کرده 3 عدد درشت

نمک و فلفل سفید به میزان لازم

روغن مخصوص سرخکردن به میزان لازم

مواد لازم میانی:

نخودفرنگی پخته دوسوم پیمانه

زنجفیل رنده کرده 1 تکه یک سانتیمتری

زیره آسیاب کرده یک دوم قاشق چایخوری

پاپریکا یک دوم قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - مرضیه مرشدی

پوره سیب‌زمینی‌، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه پوره را به هشت تا ده قسمت مساوی تقسیم کنید.

حالا دستتان را چرب کنید و هر قسمت از پوره را در دست پهن کنید. از مخلوط مواد میانی وسط هر کدام قدری قرار دهید و به شکل کتلت فرم دهید.

روغن را در تابه مناسبی بریزید. روی اجاق داغ کنید و دو طرف کتلت‌ها را در آن سرخ کنید.

کتلت‌ها را روی کاغذ هوله‌ای آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود. سپس آن‌ها را در ظرف مناسبی بچینید. 

روش تهیه مواد میانی: همه مواد را در کاسهمناسبی بریزید و با چنگال قدری آن را خرد کنید. مراقب باشید که کاملا له نشود!

برچسب ها: انواع کتلتآشپزباشیمرضیه مرشدیکتلت شکم پرکتلت شکم پر نخودفرنگی تعداد بازديد: 1351 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است