Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 06:06

اسپاگتی کربونارا

اسپاگتی کربونارا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر 

اسپاگتی 300 گرم

بیکن خرد کرده 150 گرم

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

روغن زیتون به میزان لازم

شیر 50 میلی لیتر

خامه 100 میلی لیتر

زردۀ تخم مرغ 1 عدد

 

 

کیان رنجبر

اسپاگتی را به مدت 10 دقیقه در آب جوش بریزید تا بپزد.

سپس آن را آبکش کنید.

حالا بیکن ها را همراه با نمک و فلفل مزه دار کرده، در تابه تفت دهید و کنار بگذارید.

اینک پاستا را در تابۀ مناسبی بریزید و با اندکی روغن زیتون گرم کنید.

بعد مخلوط شیر و خامه را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید.

در آخر بیکن را بیفزائید و وسط پاستا یک حفره ایجاد کرده و زرده تخم مرغ را در حفره بگذارید و اجازه دهید تا زرده اندکی خودش را بگیرد و عسلی شود. 

یادآوری

در هنگام سرو زرده را با پاستا مخلوط کنید.

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیاسپاگتیآشپزباشیشور و شیریناسپاگتی کربوناراروش پخت اسپاگتی تعداد بازديد: 126 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است