Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 13:38

خورش پسته و پرتقال

خورش پسته و پرتقال

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4  نفر

روغن كنجد 3 قاشق سوپخوري

پياز خرد كرده 1عدد

نمك و فلفل قرمز به ميزان لازم

زردچوبه يك‌دوم قاشق چايخوري

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوري

رب نارنج 1 قاشق چايخوري

قارچ ورقه‌ای خرد كرده 4 عدد

پنير توفوخرد كرده 100 گرم

پودر تخم گشنيز يك دوم قاشق چايخوري

لوبيا چشم‌بلبلی پخته  1 پيمانه

مغز پسته تازه 200 گرم

زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوري

فیله پرتقال از يك عدد

ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی

روغن كنجد و پياز را در تابه مناسبی بريزيد و روی حرارت اجاق قرار دهيد تا پياز قدری طلایی شود. آن‌گاه نمك، فلفل، زردچوبه، رب گوجه فرنگی، رب نارنج، قارچ و پنير را در پياز تفت دهيد.

حالا پودر تخم‌گشنيز، لوبيا، پسته، زعفران و فيله‌های پرتقال را به خورش بيفزائيد و با حرارت ملايم چند دقيقه خورش را بپزيد تا كاملا مزه‌دار شود. اينك خورش را به همراه چلو برای پذيرایی در ظرف مناسبی بكشيد.

برچسب ها: انواع خورشآشپزباشیمعصومه عیوضیخورش پسته و پرتقالخورش پسته تعداد بازديد: 1633 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است