Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 11:10

تارت پسته و پرتقال

تارت پسته و پرتقال

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

12 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10 – 12 نفر  

آرد ۲۲۰ گرم
پودرشکر ۴۰ گرم
پودر بادام ۴۰ گرم
کرة سرد (مکعبی خرد کرده) ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد


مواد لازم کرم پسته
کره ۵۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
پودر پسته ۵۰ گرم
تخم‌مرغ ۱ عدد
آب پرتقال 1 قاشق سوپخوری
پوست پرتقال رنده کرده۱ قاشق چایخوری


مواد لازم کرم پرتقال
تخم‌مرغ۱ عدد
زردة تخم‌مرغ۱ عدد
شکر ۸۰ گرم
کره ۴۰ گرم
آب پرتقال ۲ قاشق سوپخوری
پوست پرتقال رنده کرده ۱ قاشق چایخوری

آشپزباشی - مهدیه ولی نژاد :

روش تهیه

آرد، پودر بادام، پودر شکر و کره را در کاسة دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت خرده نان درآید. آن‌گاه تخم‌مرغ را بیفزائید تا مواد خمیر شود. سپس خمیر فراهم کرده را در کیسة نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 – 4 میلیمتر باز کنید و در قالب مخصوص تارت به قطر 27 سانتیمتر پهن کنید. روی خمیر کاغذ روغنی بگذارید و با سرامیک‌های مخصوص و یا قدری لوبیا رویش را بپوشانید. اکنون تارت را 15 دقیقه در فر بپزید و بعد کاغذ و سرامیک‌ها را بردارید و 10 دقیقة دیگر تارت را بپزید. اینک کرم پسته را داخل تارت بریزید و 8 دقیقه در فر بپزید. آن‌گاه تارت را از فر در آورید و کرم پرتقال را رویش بریزید و 8 دقیقة دیگر در فر بپزید. همینکه تارت خنک شد، اطراف آن را با خامة فرم گرفته و پسته بیارائید.

روش تهیة‌کرم پسته
همة مواد را با هم مخلوط کنید.

روش تهیة کرم پرتقال
همة مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید. پیوسته آن را هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود.

برچسب ها: تارتکرم پرتقالکرم پستهتارت پسته و پرتقالطرز تهیه تارت پسته و پرتقال تعداد بازديد: 765 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟