طرز تهیه تارت قارچ و پیاز
اعظم گلزارمنش
آرد، كره، زردهی تخممرغ و نمك را در كاسه بزرگی بریزید و با نوك انگشتان یا چنگال كره و زرده را با آرد كاملاً مخلوط نمائید تا به صورت خرده نان درآید. سپس شیر را كمكم اضافه كنید و به صورت دورانی با انگشتان آن را مخلوط كنید تا خمیر نرمی به دست آید. اكنون خمیر را در كیسهی نایلونی بگذارید و به مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
سپس روی میز آرد بپاشید و نیمی از خمیر را با وردنه باز كنید (به ضخامت 3 تا 4 میلیمتر) و در قالب دیواره كوتاه (قالب مخصوص تارت) به قطر 25 سانتیمتر كه قبلاً چرب كردهاید پهن كنید. به طوری كه كف و دیوارهی قالب را بپوشاند خمیر اضافی را از لبهی قالب جدا كنید. قارچ و پیاز داغ را مخلوط و كف خمیر پخش كنید و روی آن پنیر بپاشید. نیمهی دیگر خمیر را نیز روی میز آرد پاشیده شده، پهن كنید و روی مواد میانی قرار دهید. حالا با دست لبهی خمیر زیر و رو را به هم بچسبانید. رویش را با مخلوط زردهی تخممرغ و زعفران اندود كنید. اكنون قالب را در سینی بگذارید و در طبقهی وسط فر گرم شده با دمای 175 درجهی سانتیگراد به مدت تقریبی 20 تا 25 دقیقه بپزید تا سطح آن طلائی شود.