Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 23:15

تارت قارچ و پیاز | طرز تهیه تارت

تارت قارچ و پیاز | طرز تهیه تارت

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم تارت قارچ و پیاز

آرد 250 گرم

كرهی سرد خرد شده  125 گرم

زردهی تخممرغ  1 عدد

نمك  یكچهارم قاشق چایخوری

شیر  125 میلیلیتر

مواد لازم میانی:

پیاز داغ  2 پیمانه

قارچ ورقه شده تفت داده شده  500 گرم

پنیر گودا رنده شده  100 گرم

زردهی تخممرغ برای تزئین 1 عدد

زعفران حل كرده 1 قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه تارت قارچ و پیاز

اعظم گلزارمنش

آرد، كره، زردهی تخممرغ و نمك را در كاسه بزرگی بریزید و با نوك انگشتان یا چنگال كره و زرده را با آرد كاملاً مخلوط نمائید تا به صورت خرده نان درآید. سپس شیر را كمكم اضافه كنید و به صورت دورانی با انگشتان آن را مخلوط كنید تا خمیر نرمی به دست آید. اكنون خمیر را در كیسهی نایلونی بگذارید و به مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

سپس روی میز آرد بپاشید و نیمی از خمیر را با وردنه باز كنید (به ضخامت 3 تا 4 میلیمتر) و در قالب دیواره كوتاه (قالب مخصوص تارت) به قطر 25 سانتیمتر كه قبلاً چرب كرده‌اید پهن كنید. به طوری كه كف و دیواره‌ی قالب را بپوشاند خمیر اضافی را از لبه‌ی قالب جدا كنید. قارچ و پیاز داغ را مخلوط و كف خمیر پخش كنید و روی آن پنیر بپاشید. نیمه‌ی دیگر خمیر را نیز روی میز آرد پاشیده شده، پهن كنید و روی مواد میانی قرار دهید. حالا با دست لبه‌ی خمیر زیر و رو را به هم بچسبانید. رویش را با مخلوط زرده‌ی تخم‌مرغ و زعفران اندود كنید. اكنون قالب را در سینی بگذارید و در طبقه‌ی وسط فر گرم شده با دمای 175 درجه‌‌ی سانتیگراد به مدت تقریبی 20 تا 25 دقیقه بپزید تا سطح آن طلائی شود.

 

برچسب ها: تارتتارت قارچتارت قارچ و پیازطرز تهیه تارت قارچ تعداد بازديد: 2754 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است