Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 خرداد 1399 - 05:51

پای سيب

پای سيب

shooroshirin

0 0

متوسط

40 دقیقه

مواد مورد نیاز

مــواد لازم:

آرد.............................................250 گرم

نمك..........................................یك‌دوم قاشق چایخوری

كره............................................125 گرم

زرده تخم‌مرغ ...................................1 عدد

پودر شكر........................................یك‌دوم پیمانه

شیر...............................................یك‌چهارم پیمانه

 

 

مواد لازم میانی:

سیب..........................................2 تا 3 عدد

آرد  ...........................................2 قاشق سوپخوری

شكر .........................................یك‌دوم پیمانه

دارچین........................................یك دوم قاشق چایخوری

جوز هندی...................................یك هشتم قاشق چایخوری

نمك ..........................................یك هشتم قاشق چایخوری

آبلیمو..........................................1 قاشق سوپخوری

زرده تخم‌مرغ و زعفران دمكرده جهت رومال.......به مقدار لازم

طرز تهیه :

آرد سفید، نمك و كره را با هم تركیب نمایید و با دست مالش دهید تا ذرات آرد دانه دانه شود. سپس زرده تخم‌مرغ را افزوده، پودر شكر را نیز با شیر كاملا مخلوط كنید و با آرد تركیب نمایید تا خمیر به دست نچسبد. حالا خمیر را به مدت نیم تا یك ساعت در كیسه فریزر قرار دهید و در یخچال بگذارید. پس از این زمان، نیمی از خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز كنید و به آرامی خمیر را در قالب قرار دهید. سپس مواد میانی را آماده كنید و درون قالب بریزید. آنگاه بقیه خمیر را مجددا باز نمایید و روی مواد را بپوشانید و با چنگال چند سوراخ ایجاد كنید. در صورت دلخواه، چند گل نیز از خمیر درست نمایید و برای زیبایی روی آن قرار دهید. حالا سطح خمیر را با زعفران و زرده تخم‌مرغ بپوشانید و مقداری شكر دانه درشت بپاشید. قالب را به مدت 40 تا 50 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

 

روش تهیه مواد میانی:

سیب‌ها را پوست بگیرید و خرد نمایید و در ظرف گودی با آرد، شكر، دارچین، جوز هندی، نمك و كمی آبلیمو مخلوط كنید و در قالب روی خمیر بریزید.

برچسب ها: آموزش آشپزیپایپای سیبآموزش شیرینی پزیطرز تهیه پای سیب تعداد بازديد: 96 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟