Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 12:04

تارتلت سیب سوئدی

تارتلت سیب سوئدی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد  130 گرم

 

بیكینگ‌پودر  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كره 60 گرم

 

پودر قند 60 گرم

 

تخم‌مرغ  1 عدد

 

پوره سیب یك و یك‌دوم پیمانه

 

بادام برشته و خردكرده  3 قاشق سوپخوری

 

پودرقند و دارچین برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه پوره سیب

 

سیب پوست گرفته 650 گرم

 

آب 2 تا 3 قاشق سوپخوری

 

پودر شكر 3 قاشق سوپخوری

 

دارچین 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی- سهیلا جباری

 

آرد و بیكینگ‌پودر را با هم مخلوط و الك كنید. آن‌گاه كره، پودر قند و تخم‌مرغ را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس مخلوط به دست آمده را به آرد بیفزائید و هم بزنید تا خمیر لطیفی حاصل شود.

خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید. فر(تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. اكنون خمیر را به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و با برشگری به اندازه قطر قالب كیك یزدی، دایره‌هائی از آن ببرید و داخل قالب‌ها پهن كنید.

حالا پوره سیب و بادام را با هم مخلوط نمائید و داخل قالب‌ها بریزید. سپس روی آن‌ها را هم با خمیر بپوشانید و خوب بفشارید تا هر دو خمیر كاملاً به هم بچسبند. اینك قالب‌ها را در سینی بچینید و به مدت 30 – 35 دقیقه در فر(تاون) بگذارید تا تارتلت‌ها بپزند و طلائی رنگ شوند.

بعد صبر كنید تا تارتلت‌ها روی پنجره سیمی خنك شوند. حالا آن‌ها را از قالب درآورید و با پودرقند و دارچین تزئین نمائید و در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه پوره سیب

سیب‌ها را خرد كنید و با 2 تا 3 قاشق آب بپزید. بعد صبر كنید تا خنك شود. اكنون آن را پوره كنید و با پودر شكر و دارچین مخلوط سازید.

 

برچسب ها: تارتلتآموزش شیرینیآشپزباشیتارتلت سیبسهیلا جباریتارتلت سیب سوئدیتارتلت سوئدیروش تهیه تارتلت سیب سوئدی تعداد بازديد: 1867 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟