Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 مرداد 1398 - 04:56

تــارت پنیـر و آلو

تــارت پنیـر و آلو

shooroshirin7

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 225 گرم

 

پودر شكر 40 گرم

 

كره‌سرد و خردكرده 125 گرم

 

زرده تخم‌مرغ  2 عدد

 

آب سرد 1 قاشق سوپخوری

 

آلو 560 گرم

 

آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری

 

شكر قهوه‌ای  2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم میانی

 

پنیر ماسكار پونه 500 گرم

 

پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق سوپخوری

 

شكر 150 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

خامه ساده 120 گرم

 

آرد 2 قاشق سوپخوری

 

آب پرتقال 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

آشپزباشی-افسانه ظروفی

قالب تارت به اندازه 19×27 سانتیمتر را چرب كنید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد، گرم نمائید.

 آرد، پودر شكر و كره را مخلوط كنید تا به شكل خرده نان در آید. آن‌گاه زرده‌های تخم‌مرغ و آب را بیفزائید تا مواد خمیر شود.

سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا آن را روی سطح آرد پاشیده، باز كنید و در قالب بیندازید.

لبه‌های خمیر را مرتب كنید و آن را 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. اكنون قالب را در سینی بگذارید، روی خمیر را با كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید و 10 دقیقه، در فر بپزید. سپس كاغذ و حبوبات را بردارید و 10 دقیقه دیگر نان تارت را بپزید.

 آن‌گاه صبر كنید خنك شود. اینك دمای فر را به 160 درجه سانتیگراد، كاهش دهید و مایه میانی را روی نان پخته تارت بریزید و به مدت تقریبی 50 دقیقه، بپزید.

همین كه تارت خنك شد، آن را در یخچال بگذارید. بعد از سه ساعت، دمای فر را به 200 درجه سانتیگراد، افزایش دهید. حال آلوها را در ظرف نسوزی بریزید، آب پرتقال و شكر قهوه‌ای را رویش بپاشید و آن را 20 دقیقه، در فر برشته كنید تا آلو نرم شود.

همین كه آلو خنك شد، آن را روی تارت پنیر بریزید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید.

روش تهیه مواد میانی: پنیر، پوست پرتقال و شكر را در كاسه كوچكی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و بعد باقیمانده مواد را اضافه كنید.

یادآوری1: از قالب تارت با كف متحرك استفاده كنید تا بتوانید تارت را به راحتی به دیس مناسب منتقل كنید.

یادآوری2: چنانچه از فر بافن استفاده می‌كنید، دما را ده درجه كاهش دهید.

 

برچسب ها: دسرتارتتارت میوهتــارت پنیـر و آلوتارت پنیرتارت آلودسر آلو تعداد بازديد: 676 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است