Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 16:56

تارت قهوه و كاسترد

تارت قهوه و كاسترد

shooroshirin5

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 175 گرم

 

پودر شكر 30 گرم

 

كره‌ی خردكرده 115 گرم

 

گردوی آسیاب‌كرده 75 گرم

 

زرده‌ی تخم‌مرغ یك‌عدد

 

وانیلین یك چهارم قاشق چایخوری

 

آب سرد 1 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی كاسترد قهوه

 

قهوه‌ی فوری 2 قاشق سوپخوری

 

خامه‌ی ساده 300 گرم

 

شیر 150 میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 2 عدد

 

شكر 50 گرم

آشپزباشی- مریم امیری

 

آرد و پودر شكر را با كره مخلوط كنید و كره را با سرانگشتان به خورد آرد دهید. آن‌گاه گردو را بیفزائید.

سپس در ظرف كوچكی زرده‌ی تخم‌مرغ، وانیلین و آب سرد را با هم مخلوط كنید و به مواد بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید.

حال خمیر را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و در یخچال نگه‌دارید.

پس از 20 دقیقه خمیر را با وردنه، به ضخامت نیم سانتیمتر، باز كنید و در قالب 20 سانتیمتری تارت پهن كنید.

روی آن را با كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید و به مدت 10 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید.

بعد كاغذ و حبوبات را بردارید و دما را به 150 درجه‌ی سانتیگراد كاهش دهید و 10 دقیقه‌ی دیگر خمیر را بپزید.

همینکه نان تارت خنک شد کاسترد را رویش بریزید و به مدت 40 دقیقه، تارت را بپزید.

روش تهیه‌ی كاسترد قهوه

قهوه‌ی فوری، خامه و شیر در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید.

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، زرده‌ی تخم‌مرغ‌ها و شكر را در كاسه‌ای بریزید و با چنگال خوب هم بزنید.

و مایه‌ی فراهم‌كرده را دوباره بجوشانید و آن را به تخم‌مرغ‌ها بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

 

برچسب ها: تارت و پایآموزش تارتشیرینی پزیانواع تارتآشپزباشیتارت قهوهتارت کاسترد تعداد بازديد: 792 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این تارت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است