Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 خرداد 1397 - 06:30

ووپی پای موز

ووپی پای موز

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 25-30 عدد

شکر 200 گرم

خلال بادام30 گرم

روغن جامد 50 گرم

کره 60 گرم

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

موز پوره کرده 1 پیمانه

بیکینگ‌ سودا 1 قاشق چایخوری

اسانس وانیل خالص

یک‌دوم قاشق چایخوری

آرد 300 گرم

نمک 1 پینچ

دارچین یک‌دوم قاشق چایخوری

شیر 3 قاشق سوپخوری

مواد لازم میانی:

کره 50 گرم

پنیر خامه‌ای  250 گرم

پودر شکر 180 گرم

شکر قهوه‌ای 40 گرم

شیر 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

شکر و خلال بادام را با هم آسیاب کنید. آنگاه این مخلوط را همراه با روغن جامد و کره در کاسه همزن برقی بریزید و با سرعت متوسط هم بزنید. 

سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی‌ یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا پوره موز، بیکینگ‌ سودا، وانیل، آرد، نمک، دارچین و شیر را افزوده و مخلوط کنید.

هر بار به اندازه 1 قاشق چایخوری از مایه فراهم کرده را روی صفحه سلیکونی بریزید و ووپی‌ پای را به مدت تقریبی 13-15 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

همین‌که ووپی‌پای‌ها خنک شدند، آنها را دوتا دوتا با کرم پنیر به هم بچسبانید و برای پذیرایی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیه کرم پنیر کاراملی: کره و پنیر خامه‌ای را با همزن برقی بزنید و پودر شکر را کم‌کم به آن بیفزائید.

آنگاه شکر قهوه‌ای را در شیر حل کنید و آ‌ن را درون کرم بریزید. سپس کرم را نیم‌ ساعت در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.

برچسب ها: شیرینی پزیآشپزباشیمهدیس رحیمیانووپی پای موزشیرینی موزشیرینی خوشمزهشیرین خونگی تعداد بازديد: 335 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است