Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 14:13

شیرینی ونیزی چرخشی

شیرینی ونیزی چرخشی

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

کره......................112 گرم

پودر قند.......................25 گرم(2 قاشق غذاخوری)

وانیل.....................یک‌ششم قاشق مرباخوری

آرد.....................120 گرم(یک پیمانه سرخالی)

نشاسته‌ی ذرت.......................25 گرم(3 قاشق غذاخوری)

پودر کاکائو.......................یک قاشق مرباخوری

مارمالاد....................به میزان لازم

روش‌تهیه

دستگاه را با دمای 175 درجه‌ی سانتی‌گراد (با کلید کانوکشن) گرم کنید (حدود 10 دقیقه طول می‌کشد). کره را داخل ظرفی ریخته و با همزن خوب بزنید، سپس پودر قند و وانیل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.  آرد را کم‌کم اضافه کنید تا به صورت مخلوطی کرم‌رنگ درآید و به دست نچسبد. خمیر را داخل قیف قنادی با ماسوره ستاره ریخته و داخل ظرف چرب شده شکل دهید. شیرینی را به مدت 12 تا 15 دقیقه با دمای 175 درجه‌ی سانتی‌گراد درون دستگاه (کلید کانوکشن) بگذارید. بعد از خنک شدن شیرینی میتوانید قسمت وسط آن را با مارمالاد دلخواه تزئین کرده و روی آن پودر قند الک کنید.

یادآوری

در زمان استفاده از کانوکشن اشکالی ندارد از ظرف فلزی استفاده کنید.

برچسب ها: شیرینیمارمالادپودر کاکائو تعداد بازديد: 331 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است