Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 23:18

بیسكویت ستاره‌های برفی

بیسكویت ستاره‌های برفی

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آرد 300 گرم

 

كره 120 گرم

 

شكر 75 گرم

 

میپل‌سیروپ (شیره درخت افرا)  4 قاشق سوپخوری

 

كرم تارتار 1 قاشق چایخوری

 

بیكینگ‌سودا  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ  1 عدد

آشپزباشی – افسانه ظروفی

 

همه مواد را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا خمیر مناسب و یكدستی حاصل شود. آن‌گاه خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.

سپس آن را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر به شكل ستاره قالب بزنید و با فاصله در سینی چربكرده بچینید. سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، ‌قرار دهید و به مدت تقریبی 10 دقیقه بیسكویت را بپزید.

همینكه بیسكویت‌ها خنك شدند، رویشان را با آیسینگ رویال و ترافل‌های سفید‌رنگ بیارائید.

اكنون بیسكویت را برای پذیرائی در ظرف مناسب و زیبائی بچینید.

روش تهیه آیسینگ رویال: یك عدد سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و كم‌كم 75 گرم پودر شكر الك كرده را بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا آیسینگ صاف و براقی به دست آید.

 

برچسب ها: بیسكویتطرز تهیه بیسكویتآموزش بیسكویتانواع بیسكویتمواد اولیه بیسكویتبیسكویت ستاره‌ ای تعداد بازديد: 770 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است