Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 10:13

شیرینی فندقی

شیرینی فندقی

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

60 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي حدود 60 عدد

کرة‌ نرم شده.............. 125 گرم

پودر شکر................ 70 گرم

زردة تخم‌مرغ................. 1 عدد

وانیلین.............. یک‌چهارم قاشق چایخوری

آرد.................. 150 گرم

بیکینگ‌پودر................ یک‌چهارم قاشق چایخوری

آرد ذرت  .............50 گرم

فندق برشته و آسیاب کرده............ 50 گرم

پودر شکر ..............به میزان لازم

خلال پسته آسیاب کرده................ به میزان لازم

 

آشپزباشی - لیلا آیانی صفت:

روش‌تهیه

کره و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زردة تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد، بیکینگ‌پودر و آرد ذرت را همراه با فندق به این مایه افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود (مراقب باشید که خمیر را زیاد هم نزنید تا به روغن نیفتد). حالا خمیر فراهم کرده را در کیسة نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. اکنون سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده با وردنه، به ضخامت 4 میلی‌متر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و با فاصله از یکدیگر، در سینی بچینید. آن‌گاه شیرینی را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه در فر بپزید. همینکه شیرینی‌ها خنک شدند،‌ رویشان را با پودر شکر و پسته بیارائید.

برچسب ها: شیرینیشیرینی فندقیطرز تهیه شیرینی فندقی تعداد بازديد: 552 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است