Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 خرداد 1398 - 03:02

كاپ كیك قهوه و گردو

كاپ كیك قهوه و گردو

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد 200 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

كره نرم 200 گرم

 

شكر 180 گرم

 

تخم‌مرغ 4 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

قهوه فوری 10 گرم

 

آب جوش یك‌چهارم پیمانه

 

گردو خردكرده 125 گرم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد، گرم كنید و قالب 12 تائی مافن را با كپسول‌های كاغذی بپوشانید. آن‌گاه آرد و بیكینگ پودر را با هم مخلوط و الك كنید.

سپس كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. حالا تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون وانیلین و نیمی از آرد را به مایه اضافه كنید.

اینك قهوه را در آب جوش حل كنید و همراه با باقیمانده آرد به مایه اضافه كنید و گردو را درون مایه بریزید. حال مایه فراهم كرده را در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر بپزید.

همینكه كیك‌ها خنك شدند رویشان را با كرم قهوه و شكلات بیارائید.

یادآوری: برای تهیه كرم قهوه، 200 گرم خامه فرم گرفته را با یك قاشق سوپخوری قهوه فوری مخلوط كنید و قدری با همزن برقی بزنید تا كاملاً فرم بگیرد.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیشیرینی پزیافسانه ظروفیكاپ كیك قهوهكاپ كیك گردوكاپ كیكآموزش كاپ كیكطرز تهیه كاپ كیكدستور كاپ كیكانواع كاپ كیكمواد اولیه كاپ كیك تعداد بازديد: 797 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است