Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 15 اسفند 1402 - 00:38

شیرینی ترد شكلات و بادام

شیرینی ترد شكلات و بادام

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

خمير فيلو (یوفکا)        ٢٧٥ گرم
كرة آبکرده        ٥٠ گرم
پودر شکر، پودر كاكائو و دارچين          براي تزئین


مواد لازم مياني
شكلات تلخ        ١١٥ گرم
كره           ٧٥ گرم
پودر بادام         ١١٥ گرم
خرما (پوست گرفته و خرد كرده)                ١١٥ گرم
 پودر شکر          ٧٥ گرم
گلاب           ٢ قاشق چايخوري
دارچين          یک‌دوم  قاشق چايخوري

آشپزباشی - آرزو گنجی :

روش‌تهیه

 فر را با دماي ١٨٠ درجة سانتيگراد گرم كنيد  آن‌گاه روی يك ورق از خمير فيلو كره بمالید و لايه بعدي خمير را رويش بگذاريد. سپس مایة مياني را در ابتداي خمير بگذاريد و خمير را رول كنيد. حالا آن را در قالب كمربندي به قطر 20 سانتيمتر قرار دهید به گونه‌ای كه به ديوارة‌ قالب بچسبد. اکنون باقیماندة خمیرهای فیلو را نیز به همین ترتیب آماده کنید و در  قالب بچينيد تا قالب پر شود. اینک روی خمیرها کره بمالید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر بپزید. همینکه شیرینی خنک شد، رویش شکر، پودر كاكائو و دارچين بپاشيد و میل كنيد.


روش تهیة مواد میانی:
شكلات و كره را به روش بن ماري آب كنيد و از روي حرارت بر داريد و باقیماندة مواد را به آن بیفزائید و كنار بگذاريد تا خنک شود.

برچسب ها: شیرینی شکلاتیشیرینی پزیشیرینی ترد شكلات و بادامشیرینی عید تعداد بازديد: 633 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است