Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 23:11

سبدی از مرنگ

سبدی از مرنگ

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم

 مرنگ  2 واحد

خامۀ همزده و فرم گرفته  250گرم

کرم پاتیسیر  250گرم

بیسکویت خرد کرده   150گرم

توت فرنگی خرد کرده  300گرم

توت فرنگی برای تزئین   به میزان لازم

مواد لازم برای تهیۀ مرنگ

سفیدۀ تخم مرغ   4 عدد(120گرم)

شکر  250گرم

پودر شکر  100گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

روی 4 ورق کاغذ روغنی دایره هایی به قطر 18 سانتیمتر بکشید و کاغذ ها را روی 4 سینی شیرینی پزی برگردانید.

آن گاه سفیدۀ تخم مرغ ها را همراه با شکر در کاسۀ مناسبی که بهتر است فلزی باشد،بریزید و روی حرارت بخارآب جوش هم بزنید تا شکر حل شود(5-8 دقیقه).

سپس آن را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.حالا پودر شکر راکم‌کم بیفزائید تا مرنگ صاف و یکدستی حاصل شود.

حالا مرنگ فراهم کرده را در کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ ساده به قطر 1 سانتیمتر بریزید و دو دایره از مرنگ روی خطوط رسم کرده بر روی کاغذ بریزید.

اکنون هر دو سینی را در فر گرم کرده با دمای 80 درجۀ سانتیگراد بافن قرار دهید و در حدود 20 دقیقه مرنگ را بپزید.

اینک روی دو کاغذ باقیمانده نیز مرنگ را پایپ کنید ولی این بار تمام دایره را بپوشانید تا کف  و در سبد درست شود.

آن گاه روی لبۀ یکی از دایره ها نوار دیگری از مرنگ پایپ کنید تا دیواره ای برای سبد ایجاد شود.

حالا مرنگ های پایپ شده را در فر بگذارید و 20 دقیقه بپزید تا فرم خود را حفظ کند.

سپس 2 رینگ مرنگ را از کاغذ به آرامی جدا کنید و آنها را با باقیماندۀ مرنگ روی لبۀ سبد بچسبانید تا دیوارۀ سبد بلندتر شود.

اکنون سبد مرنگ و در آن را دوباره در فر بگذارید و 20 دقیقۀ دیگر بپزید.اکنون باقیماندۀ مرنگ را روی دیوارۀ سبد بمالید و صاف کنید و 20 دقیقۀ دیگر در فر بپزید.

حالا دوباره یک واحد دیگر مرنگ فراهم کنید و این بار مرنگ فراهم کرده را در کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ کنگره دار بریزید و دیواره و در سبد را با رزت هایی ازمرنگ(مطابق شکل)بیارائید.

دوباره سبد مرنگ و درش را در فر بگذارید و 45-60 دقیقه بپزید تا مرنگ کاملا خشک شود.

اینک فر را خاموش کنید و بگذارید سبد مرنگ در فر خنک شود.آن گاه خامه،کرم پاتیسیر،بیسکویت و توت فرنگی را در کاسۀ مناسبی بریزید و مخلوط کنید و این مخلوط را در سبد مرنگ بریزید.

سپس روی این مخلوط را با توت فرنگی بیارائید.

یادآوری:

می توانید از انواع میوه برای پر کردن سبد مرنگ استفاده کنید.

برای نگه داشتن و ماندگاری بیشتر مرنگ،می توانید داخل سبد مرنگ را با لایۀ نازکی از شکلات بپوشانید تا مرنگ رطوبت دسر را جذب نکند!

برچسب ها: آشپزباشیافسانه ظروفیسبد مرنگسبدی ازمرنگروش تهیه سبد با مرنگمواد لازم برای ساخت سبد با مرنگتزیین های زیبای شیرینی پزیدکور با مرنگهنرنمایی با مرنگ تعداد بازديد: 1573 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است