Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 15:56

کوکی بادام و پرالین

کوکی بادام و پرالین

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 14-16 عدد کوکی دوبل

آرد  150 گرم

بادام آسیاب کرده  75 گرم

کره نرم شده  75 گرم

زرده تخم‌مرغ  1 عدد

وانیلین یک‌هشتم قاشق چایخوری

پودر شکر الک کرده 50 گرم

آب سرد حدود 1 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه پرالین

بادام اندکی برشته کرده 25 گرم

شکر  50 گرم

مواد لازم برای تهیه کرم فندق

پودر شکر الک کرده  150 گرم

کره نرم شده 75 گرم

وانیلین یک هشتم قاشق چایخوری

کرم فندق آماده 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آ‌ن‌گاه آرد، بادام و کره را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید و بعد زرده تخم‌مرغ، وانیلین، پودر شکر و آب را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید.

خمیرهای قالب زده را در سینی بچینید. و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر بپزید.

همینکه کوکی‌ها خنک شدند، هر دو عدد  را با کرم فندوق به هم بچسبانید و به اطراف کوکی‌ها نیز کرم بمالید.

اکنون لبه کوکی‌ها را در پرالین بغلتانید و در صورت دلخواه رویشان پودر شکر بپاشید. اینک کوکی‌ها ر ا برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

روش تهیه پرالین

شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و به رنگ کارامل درآید.

آن‌گاه بادام را روی سینی دارای فویل بریزید و کارامل را به بادام بیفزائید.

سپس آن را کنار بگذارید تا کارامل ببندد و سفت شود. حالا آن را در دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا پرالین پودر شود.

روش تهیه کرم فندق

همه مواد را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی با سرعت کند مخلوط کنید تا کرم صاف  و یکنواختی حاصل شود.

کوکی بادام و پرالین را همراه با فنجانی چای یا قهوه میل کنید و از مزه دلپذیر آن در کنار دوستان و خانواده لذت ببرید.

برچسب ها: کوکی بادامآشپزباشیافسانه ظروفیطرز تهیه انواع کوکیانواع کوکی های خوشمزهکوکی بادام و پرالینکوکی با پرالینطرز تهیه کوکی بادام و پرالینمواد لازم برای تهیه کوکی بادام و پرالین تعداد بازديد: 2944 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است